| ||||||||||
| ||||||||||
EN ÇOK OKUNANLAR |
![]() Başyaylalı Şehidimizin Acı Hayat Hikayesi
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde terör saldırısında şehit olan Piyade Er Süleyman Ballan'ın, 3 aylıkken anne ve babasının ayrıldığı, hiç görmediği babasını sadece fotoğraflarından tanıdığı bildirildi. Şehit Piyade Er Süleyman Ballan'ın dayısı Şerafettin Bulgurcu, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeğeni Süleyman'ın şehit haberine üzüldükleri kadar gururlandıklarını da söyledi.
Şehidin 4 ay önce izne geldiğini ve teskeresine 50 gün kaldığını bildiren Bulgurcu, ''Yeğenim ailenin en küçüğüydü ancak çok mert ve delikanlı biriydi. İzin sonrası onunla telefonda bir çok kez görüştüm. Telefonda görüştüğüm Süleyman hem bana hem de ailesine 'beni beklemeyin, tekrar gelemeyebilirim, siz kendinize dikkat edin' derdi. Ancak bu cümleleri büyük bir sevinç ve gururla söylerdi'' diye konuştu.
''Süleyman'ın anne ve babası kendisi üç aylıkken ayrıldı. Yaşamı boyunca hiç görmediği babasını sadece fotoğraflardan tanıyordu. Babasızlık hep onun boynunu bükmüştür. Babalar gününde gelen bu acı haber bizi bu nedenle bir kez daha üzdü. Dünya gözüyle maalesef baba sevgisi yaşayamadı. Çünkü babası Konya dışında yaşamaya başladı. Babasının bazı rahatsızlıkları vardı.''
''Bir Süleyman gider bin Süleyman gelir'' diyen Bulgurcu, Türkiye'nin yükseliş trendini gören bazı güçlerin bu durumu hazmedemedikleri için çeşitli yollara başvurduğunu sözlerine ekledi. Şehitimiz Süleyman Ballan'ın cenazesi Van'daki törenin ardından Konya'ya gönderildi.
Şehidimizin cenaze namazı Mürşit Pınar Camii'nde kılındı...
Törene Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Konya Garnizon Komutanı Tümgeneral Alaaddin Örsal, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, milletvekilleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, şehidin ailesiyle görüşerek başsağlığı ve sabır diledi...
Konya'dan saldırıyı düzenleyen hainlere öfke ve lanet yağdı. 7'den 77'ye birçok kişi şehidini uğurlamak için birlik oldu. Konya tekbir sesleriyle inledi. Şehidimiz daha sonra top arabasına bindirildi ve Konya Garnizon Şehitliğine götürüldü. Ermenek Haber-20 Haziran 2010, 22:25 Bu haber 1303 defa okunmuştur.
|
SON YORUMLANANLAR
HABER ARA |
||||||||
© 1999 - 2025 haber sitemize girilen ve yüklenen yazı, bilgi belge, içerik ve fotoğrafları Kazancı haber her türlü basım yayın kitap broşür vb işlerde kullanabilir sahipleri bu konuda muvakatname vermiş sayılır. Ayrıca sitede yayınlanan her türlü veri kazancı haberden izin almadan kullanılamaz. Haber, Köşe Yazıları ve yorumların sorumluluğu sahiplerine ait olup, sitemiz bu konuda herhangi bir sorumluluk kabul etmez. Altyapı: MyDesign Haber Sistemi |