Kazancı Haber (.Bir haberden daha fazlası.)
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM FORUM

EN ÇOK OKUNANLAR

ANKET

Alanya İl olursa Kazancı bağlansın mı




Tüm Anketler

Cengiz Koçak Wıngsuit ile Guz kaleden atladı

Cengiz Koçak Wıngsuit ile Guz kaleden atladı

Tarih 23 Eylül 2020, 20:31 Editör Kazancı Haber

Cengiz Koçak 1.5 km Uçarak Türkiye'de şimdiye kadar yapılmış en uzun uçuşunu gerçekleştirerek Türkiye rekoru kırdı

Türkiye ve dünya rekorları sahibi, profesyonel Base Jumper - Wingsuit Flier Cengiz Koçak Ermenek’te kendine ait olan rekorları kırdı.

Son bir aydır Karaman-Ermenek’te yeni Wingsuit atlayış alanları üzerinde keşifler yapan Cengiz Koçak Ermenek Turkuaz Gölü kenarında buluna Guz Kale’den yaptığı atlayışla daha önce kendine ait olan ‘En Yüksek’ ve ‘En Uzun’ atlayış rekorunu Ermenek’te kırdı.

1530 metre yükseklikten atlayarak 660 metre yüksekliğe 1.5 km. lik bir yol kat ederek inen Cengiz Koçak ‘bu spor için Ermenek’in çok uygun olduğunu, atlayış yaptığı noktaların, dünya Wingsuit haritasına işleyeceğini ve böylece tüm dünyada bu sporu yapanların en kısa zamanda bu bölgeyi tanıyacağını’ söyledi.

Kaynak:Ermenekinsesi.com

Bu haber 1133 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel Haberler

Mevlüt Akgün Karaman Belediye Başkan Adayı Oldu.

Mevlüt Akgün Karaman Belediye Başkan Adayı Oldu. AK Parti Karaman Belediye Başkan adayı Mevlüt Akgün oldu.

Oktay Toptaş Muhtar Adayı Oldu

Oktay Toptaş Muhtar Adayı Oldu Oktay Toptaş Yukarı Mahalle Muhtar Adayı Oldu
Demokrasi Kazansın01 Nisan 2024

HABER ARA


Gelişmiş Arama

© 1999 - 2023 haber sitemize girilen ve yüklenen yazı, bilgi belge, içerik ve fotoğrafları Kazancı haber her türlü basım yayın kitap broşür vb işlerde kullanabilir sahipleri bu konuda muvakatname vermiş sayılır. ayrıca sitede yayınlanan her türlü veri kazancı haberden izin almadan kullanılamaz. Haber, Köşe Yazıları ve yorumların sorumluluğu sahiplerine ait olup, sitemiz bu konuda herhangi bir sorumluluk kabul etmez.

RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi